KRANJ PRIMSKOVO

KRANJ PRIMSKOVO, POSLOVNA SKRIVNOST

Priporočilo 7
Vendar pa je potrebno določiti upravnika. Stvarnopravni zakonik določa obvezo, da morajo etažni lastniki določiti upravnika kadar ima nepremičnina več kot osem delov in več kot dva etažna lastnika. V konkretnem primeru je delov 14, lastnikov pa tudi veliko več kot dva.

Mandat trenutnemu Svetu KS Primskovo se počasi izteka, problemi pa so še vedno nerešeni. Eden izmed njih je vzpostavitev etažne lastnine v Domu krajanov Primskovo in izbira upravnika, ki bo vzpostavil prepotreben red.

Vse to nezakonito delovanje se je izvajalo in se še vedno dogaja kljub stalnemu opozarjanju enega izmed svetnikov, ki je formalno in neformalno ves mandat opozarjal na neskladja z Zakoni, vendar so omenjenega svetnika označevali kot nedelneža in tistega, ki stalno nagaja. Vse to samo zato, ker niso mogli nemoteno delovati izven zakonskih predpisov. To se še vedno dogaja, kljub temu, da so bili o nezakonitih dejanjih uradno obveščeni pristojni državni organi, ki pa niso storili še ničesar, da bi se to nezakonito delovanje preprečilo in da bi odgovorna oseba prevzela krivdo, skladno z Zakonodajo.

Pravno mnenje, “bogato” plačano iz proračunskih sredstev KS Primskovo, točno nakazuje, da bi bilo to treba urediti in seveda potrjuje dejstva, ki so jih posamezni člani izpostavljali pred pridobitvijo mnenja – poslovna skrivnost, november 2017.

Zakaj se to še ni zgodilo?

Mogoče pa nekdo reda v Domu krajaniv Primskovo namerno noče vzpostaviti?

PDF dokaz: KS_Primskovo-Poslovna_skrivnost-PRIPOROCILO_7

Preberi še povezane/sorodne vsebine:
06.02.2018, MESTNA OBČINA KRANJ IN KRAJEVNA SKUPNOST PRIMSKOVO
06.09.2017, V KS PRIMSKOVO SE BO ZAČELO INVESTIRATI V DOM KRAJANOV PRIMSKOVO
17.08.2017, UGODNOSTI V KS PRIMSKOVO
07.06.2017, VZDRŽEVANJE DOMA KRAJANOV PRIMSKOVO
22.05.2017, DELOVNE ZMAGE V KS PRIMSKOVO – drugi del

#ARHIV KRANJ, #ARHIV NOVIC, #ARHIV RS, #ARHIV VIRTUALNEGA ČASOPISA GORENJSKI GLAS, #CENZURA.SI, #ČASNIK.SI JUTRANJE NOVICE, #ČASOPIS GORENJSKI GLAS, #DELO.SI, #DEMOKRACIJA JUTRANJE NOVICE, #DNEVNIK.SI, #FINANCE, #FINANCE.SI, #FU.GOV.SI, #FURS, #GORENJSKI GLAS, #GORENJSKI GLAS ARHIV, #GORENJSKI GLAS DOGODKI, #GORENJSKI GLAS PRILOGE, #GORENJSKI GLAS ZANIMIVOSTI, #GOV.SI, #JUNIJ 2018, #JUTRANJE NOVICE, #KRANJ BAZEN, #KRANJ KAJ DOGAJA, #KRANJČANKA, #KRANJSKI ČASOPIS, #KRANJSKE NOVICE, #KRONIKA KRANJ, #LIBERTAREC JUTRANJE NOVICE, #LOKALNO.SI, #MARIJA VOLČJAK, #MESTO KRANJ, #MO KRANJ, #MOK KRANJ, #MOJA OBČINA.SI, #NAPOVEDNIK, #NAPOVEDNIK KRANJ, #NEODVISNO NOVINARSTVO, #NOVICE IZ KRANJA, #NOVICE JUTRO, #OBČINA KRANJ KONTAKT, #OBČINA KRANJ NOVICE, #ODMEVI, #ODMEVI ARHIV, #ODMEVI VČERAJ, #ODMEVI V ŽIVO, #POD ČRTO JUTRANJE NOVICE, #POD ČRTO PRISPEVKI, #REPORTER JUTRANJE NOVICE, #SIOLNET, #SIOL.NET, #SPLETNI ČASOPIS, #SPLETNI ČASOPISI, #SPLETNICASOPIS.EU, #SPROSTI.SE, #STAFOTO, #STANOVICE, #ŠKANDAL, #ŠKANDAL24, #TEDNIK DEMOKRACIJA, #UPRAVNIK, #UPRAVNIK DOMA, #UPRAVNIK STAVBE, #UPRAVNIKI, #UPRAVNIKI STAVB